Upplev autentisk thailändsk mat och sushi

Vår berättelse och filosofi

Phi Phi Take Away grundades med passionen att erbjuda en unik fusion av thailändska smaker och japanska rätter. Med en önskan att skapa en gastronomisk upplevelse som är både minnesvärd och smakrik har vi växt till att bli en omtyckt destination i Göteborg.

Vi har glädjen att servera lokalinvånare och besökare som uppskattar kvalitetsmat lagad med omsorg och precision. Vår mångsidiga meny tilltalar en bred publik som älskar att utforska nya smaker och uppskattar en varm och inbjudande atmosfär.

Vi är stolta över att ha blivit kända för vår högkvalitativa mat och exceptionella kundservice. Genom att inkorporera färska och premium råvaror i varje rätt har vi vunnit flera erkännanden och priser som belöning för vårt hårda arbete och engagemang i varje måltid vi serverar.

Fantastisk mat med autentiska smaker, hjälpsam personal och trevlig atmosfär. Kommer definitivt tillbaka!

Upcoming Events

Thailändska Smaker hos Phi Phi

Utforska vår mångfaldiga thailändska meny på Phi Phi Take Away, där varje rätt är en smakrik resa genom Thailands kulinariska landskap.

sushi& poke bowls hos phi phi

Utforska vår varierade meny med sushi och poke bowls på Phi Phi Take Away. Njut av färska råvaror och perfekt balanserade smaker som tar dig på en smakresa till Japan och Hawaii.

Upptäck mer

Upplev det bästa från Thailand och Japan hos Phi Phi Take Away

Rulla till toppen